COVID-19

Substitució baixes COVID 2022

SUBSTITUCIÓ DE LES BAIXES PER COVID A LA CONCERTADA

Davant el gran nombre de baixes COVID produïdes aquest principi de curs, la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres va remetre als centres una nota el 10 de gener de 2022 indicant com procedir davant la manca de baixes mèdiques.

Després dels dubtes que ha generat la nota, s’ha enviat una nova nota d’aclariment. Us adjuntam les dues.

Igualment, després que tota la part social ho hàgim sol·licitat, es va celebrar una reunió amb el director general de Planificació i Centres dia 12 de gener.

En aquesta reunió els centres han explicat que per evitar els inconvenients de la legislació sobre protecció de dades, demanaran als afectats per COVID que els autoritzin a donar el seu nom, i així agilitzar les substitucions.

Igualment s’ha agraït a l’administració la flexibilitat tant pel que fa a les dates de les substitucions com pel que fa a les titulacions exigides a les persones substitutes. Aquesta flexibilitat serà d’aplicació durant l’actual trimestre i mentre es mantingui la situació sanitària actual que posa en dificultats el funcionament normal dels centres educatius.

Amb data 14-01-2022 l'administració ha enviat una nova nota aclaratòria sobre la titulació de les persones que substitueixen una baixa per COVID, o una per qualsevol altra motiu.

    

 PDF file icon  PDF file icon  PDF file icon

Nota baixes 10-01-2022                  

Aclariment 11-01-2022               

 Nota titulacions 14-01-2021

Normativa COVID-19

Ús de mascaretes FFP2 als centres educatius - GESTIB 12 de gener de 2021

 

La Direcció General de Planificació i Centres ha publicat a través del GESTIB unes instruccions sobre els treballadors i treballadores de centres educatius que han de fer ús de les mascaretes tipus FFP2.

 

Actualitzat a 14 de novembre

Versió consolidada (inclou totes les modificacions - fins dia 14 de novembre)

Connecta't amb l'STEI

capçalera nova normalitat

L'STEI es reinventa a cada passa, per això, fins que no canviï la situació sanitària, la nostra comunicació també s'ha d'adaptar  a la nova realitat i les noves mesures.

NO ET QUEDIS DESCONNECTAT

 

Serologies al personal vulnerable

El Servei de Salut de la Conselleria d'Educació ha informat que disposa de tota la informació, pel que fa a tot el professorat de l'ensenyament concertat, que els Serveis de Prevenció dels centres han avaluat com a vulnerable a la Covid-19.

Llegeix més...