Legislació educació

Proposta de modificació del RD de titulacions de secundària

El Ministerio de Educación y FP ha fet públic un projecte de que modifica el Real Decreto 860/2010 de titulacions de secundària a l'àmbit de l'ensenyament privat.

S'ha obert un termini de participació ciutadana tant a particulars com a entitats.

L'STEI Intersindical obre la possibilitat de presentar aportacions com a entitat present a la comissió permanent del Consejo Escolar del Estado, a través de la Confederación intersindical, de la qual en formam part.

Podeu obrir aquí el text complet del porjecte de RD.

Ens podeu fer arribar les vostres aportacions a través del mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

L'STEI Intersindical demana un calendari de negociació per a una Llei d'educació que troba poc ambiciosa

L’esborrany d’avantprojecte avança massa poc en qüestions clau com les ràtios, la llengua, l’ensenyament 0-3 o el finançament

EI sindicat anuncia que avui mateix registrarà les 66 esmenes que ja va presentar al Consell Escolar de les Illes Balears

L’STEI Intersindical ha assistit a les reunions de la Mesa Sectorial d’Educació i la Mesa de l’Ensenyament Concertat amb presència del conseller, els directors generals i el secretari autonòmic, per a parlar de la Llei d’educació de les Illes Balears. S’ha constatat un principi de voluntat negociadora que és positiu. En aquest sentit, el sindicat ha demanat que es negociïn aspectes de la nova llei amb els representants legítims dels treballadors, i que constàs en acta que avui mateix es farien arribar a la Conselleria les 66 esmenes al projecte presentades al Consell Escolar de les Illes Balears, perquè en tingui constància.

Llegeix més...

Publicada al BOE la LOMLOE

Avantprojecte de Llei d'Educació de les Illes Balears. Com afecta a l’ensenyament concertat?

L’avantprojecte de llei d’educació fa molt poques referències a l’ensenyament concertat. Hem de tenir en compte que l’ensenyament concertat a dia d’avui es regeix, pel que fa als aspectes laborals, organitzatius, i de gestió, pel conveni estatal; per tant, difícilment una llei d’àmbit autonòmic pot entrar a regular aquells aspectes que ja venen regulats per una norma de caràcter estatal.

L'avantprojecte ara és en fase d'exposició pública fins dia 27 de febrer.

A l’enllaç següent tens el text complet de l’avantprojecte:

>> Llegeix l'avantprojecte

Pots fer-nos arribar les teves observacions a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. O, si vols, també pots enviar les teves al·legacions directament al web habilitat pel Govern.

 

L’STEI Intersindical, durant i després de tot el procés per a l’elaboració d’aquesta llei, tant a l’àmbit de la Conselleria, Consell Escolar de les Illes Balears i Parlament, com a sindicat majoritari de l’ensenyament, no defallirà a l’hora de fer propostes que contribueixin a la millora del nostre sistema educatiu.