General

Repensem la digitalització

 

repensem digitalitzacio

 

Dijous, 30 de maig aCa n'Alcover, Palma

18 h: Conferència Digitalització i el seu impacte a l’educació, amb Geo Saura

Geo Saura és professor de la Universitat de Barcelona. Ha participat en múltiples projectes d’investigació a Europa i Amèrica Llatina que analitzaven els processos de privatització, neoliberalisme i capitalisme a la política educativa global. Actualment, la seva investigació se centra en el capitalisme contemporani a l’era digital.

19 h: Taula redona. Amb Laurà Moyà d’Adolescència sense mòbils i Amàlia Quintanilla d’Aules lliures de pantalles

Laura Moyà és periodista i mare d'un adolescent. Promotora juntament amb Xim Fuster del moviment Adolescència sense Mòbil a Mallorca

Amàlia Quintanilla és enginyera d’obres públiques i mare de dos infants. Promotora amb altres famílies del manifest Aules lliures de pantalles a Menorca.

Publicada llista provisional Paga 25 anys - Acord 2016

La Conselleria ha publicat la llista provisional de les sol·licituds de la Paga de 25 anys per a totes aquelles persones que l'han sol·licitat en referència a l'Acord de 2016, i el VI conveni de Concertada o XIV conveni d'Educació Especial.

Aquesta resolució obre un termini per presentar-hi al·legacions de deu dies, comptadors des de l’endemà de la seva publicació, és a dir, fins dia 17 de maig de 2024.

Podeu consultar aquí la resolució.